13 mai, 2005

SkandiaBanken: Gebyrfri enkelhet

SkandiaBankenTerningkast 6I en bankverden som har lagt sin elsk på gebyrer, må jeg få hylle SkandiaBanken for å ha laget et glimrende alternativ for oss som klarer oss med nettbank og Visakort. For hva annet kan man si til dette utdraget fra prislisten:

  • Varekjøp kr 0,-
  • Varekjøp med kontantuttak kr 0,-
  • Minibankuttak kr 0,-
  • Betale regninger kr 0,-
  • AvtaleGiro kr 0,-
  • eFaktura kr 0,-
  • Betale til konto i utlandet kr 0,-
  • Kontofon kr 0,-
  • SMS/Mobilbank kr 0,-

Når nettbankløsningen dessuten er lett å bruke, og med godbiter som umiddelbare svar på låne- og kredittsøknader, blir det nærmest en glede å betale årsavgiften på kr 250,- for Visa-kortet!

6 kommentarer:

andreas sa...

Joda skandiabanken er en kjempe god bank og jeg bruker den selv, men det er et herk med en reint innternett bank når man blir frastjålet minibankkortet, for hvordan får man da ut penger ?

kunde1 sa...

Jeg har ikke opplevd dette selv, men ifølge SkandiaBankens hjelpesider skal man da, foruten å ringe om dette, flytte pengene til en annen konto og bestille nytt kort på denne kontoen. Litt masete vil det vel alltid være i slike tilfeller, men servicen kan helt sikkert forbedres for de som rammes av dette.

Andreas sa...

Joda det er helt greit, og jeg har selv erfart dette, men når du står der uten kortet, og venter på å få et nytt et i posten (noe som tar litt tid), så er det bare en ting å gjøre overføre penga til en konto i en annen bank som har kontorer :)

Men som sagt jeg bruker selv skandiabanken, og utenom denne lille tingen så er jeg fornøyd :)

Anonym sa...

Jeg har en ekstra konto i en annen bank. Den er utrolig grei om man har ting som man MÅ i banken for å gjøre. En slags reservebank til de få tingene SkandiaBanken ikke kan hjelpe deg med.

"The Best of Both Worlds" som cliffhangerepisoden mellom sesong 3 og 4 av Star Trek:TNG heter. :)

Anonym sa...

Selv bruker jeg BANKIA i tillegg til Skandiabanken - da denne har bedre rente, samt er en norsk bank (svenske banker har dårligere garanti for innestående ved eventuell konkurs etc).
0 i årsgebyr - og VISA kort benyttes som kredittkort.
Dette er dog en reserveløsning - da kortet ikke kan nyttes overalt.

Anonym sa...

Med Skandiabankens kredittkort må du bare huske på at de tar renter når forfallsdato faller på en lørdag, søndag eller helligdag.
Selv om du har lagt inn at alt skal trekkes på forfall (den 25. i måneden).
Så har du avtalt trekk på forfall må du til jul likevel overføre pengene til kredittkortkontoen fredag 21. desember for ikke å få 2 dagers renter...
Vet ikke om noen andre som er så pirkete.