16 mai, 2005

Magiske Magic Bullet

Magic BulletTerningkast 1Før du kommenterer denne artikkelen med at det er utrolig naivt å kjøpe varer fra TV-Shop bare fordi en gjeng hysteriske amerikanere med Colgate-smil klapper intenst hver gang programlederne sier navnet på produktet, vil jeg gjøre det selv! Det er bare at på en dag hvor alt er så kjedelig at man havner på en slik shopping-kanal, så har man en merkelig tendens til å begynne overbevise seg selv om at det må være noe med dette produktet.

Denne gangen var det Magic Bullet. Et kjøkkenredskap så magisk at man bare kunne glemme alt annet og spare seg for en mengde tid og arbeid, hver dag. Vi mente vi måtte ha denne for å lage vitaminbomber av frukt og grønt som skulle gjøre "5 om dagen" til en lek.

Vi bestilte, fikk den innen rimelig tid og brukte 7-8 minutter på å pakke den ned for retur igjen. For om det skal være slik at det å lage smoothies krever hørselsvern og nabovarsel, så får det heller være.

Nå er ikke dette egentlig et innlegg mot TV-Shop, selv om jeg har vanskelig for å tro at de har spesielt sterke produkter overhodet! Vi fikk nemlig pengene tilbake, om enn litt sent. Det er mer en liten advarsel til alle som dovner bort i sofaen og begynner å tro at de amerikanske superproduktene på TV kanskje kan gjøre vei i vellinga. Det kan de ikke!

3 kommentarer:

frédéric sa...

Det morsomme er at de fleste TV-Shop innslag inneholder følgende salgspitch:
IT ACTUALLY WORKS!

Gjerne opptil flere ganger i et og samme innslag.

Anonym sa...

Noen lar seg lett lute... Mamma har en lei tendens til å tro på alt de sier om treningsapparatene sine, og hun har opptil flere av dem pakket sammen under sengen. Ubrukte...

Anonym sa...

Magic Bullet er en vidundermaskin til smoothies. Enkelt og greit.
Knuser is og bær på sekunder, bare skru på toppringen(hvis man vil), og putt oppi sugerør så er man klar.