11 mai, 2005

Postbanken tar betalt

PostbankenTerningkast 1Er det bare meg, eller skurrer det litt at en kunde i Postbanken uten pc og nettbank må betale 65 kroner i gebyr om han/hun vil overføre penger til noen med konto i en annen bank? Prisen i nettbanken er jo "bare" 2-3 kroner!

I tillegg er det slik at det ikke er kurrant å overføre pengene til en konto i en annen bank. Valget må derfor falle på, den alltid populære, utbetalingsblanketten! Men hvorfor koster disse tastetrykkene mer enn Posten tar betalt for å frakte en pakke på 1 kg fra Lindesnes til Nordkapp? Selv mener jeg selvsagt at alle burde være online idag, men det er jo fortsatt ikke helt uvanlig å være uten pc i alderen 50+

6 kommentarer:

Henrikke sa...

Jeg jobber i Post i Butikk og jeg har forstått det sånn at Postbanken har satt prisene såpass høye for at ikke så mange skal betale via skranke og heller gå over til nettopp nettbank. Forøvrig koster det 35 kr, ikke 65, hvis man har postbankkort.

kunde1 sa...

Jeg er enig i at man i slike tilfeller burde ha postbankkort for å spare litt, men man kan ikke tvinge en gammel tante til å kjøpe pc.

Er det ikke dessuten slik at mange butikker forsøker å få kunder inn i butikken vha lave priser på primærprodukter, slik at de samtidig handler fra resten av utvalget som man tjener mer penger på?

Poenget er allikevel at de sekundene det tar å gjøre denne nettbanktjenesten for kunden, ikke behøver å koste så mye.

Henrikke sa...

Når man betaler regninger o.l. over skranke er det ikke nettbanktjenester. Det er kun nettbanktjenester hvis man faktisk benytter seg av nettbank. Og man må jo ikke ha PC for å ha postbankkort. ;)

Uansett, jeg synes dette er helt latterlig. Men enda verre er det at de uten postbankkort må betale 30 kr i gebyr for å heve en utbetalingsgiro.

kunde1 sa...

Takk for kommentarene henrikke! Jeg tror nok vi er ganske enige, men ser ikke helt den store forskjellen mellom private nettbanker og Postbankens folk som hjelper deg med de samme tjenestene. At mottakeren faktisk må betale 30 kr i gebyr for å motta pengene gjør jo heller ikke saken bedre (takk for opplysningen).

Jeg mener en slik prising er sammenlignbar med en butikk som krever deg for 65 kroner for å pakke inn en vare du har kjøpt.

Henrikke sa...

Nå vet jeg ikke hvordan inn- og utbetalinger foregår i Postbanken generelt, men dette er iallfall sånn det er i en PiB. Jeg er heldigvis ikke ansatt av Postbanken, men av butikken jeg befinner meg i.

Telewizja przez internet sa...

Best links to seks, seks video, seks filmy, seks free

seks video
seks free
seks filmy
seks
seks
Telewizja internetowa
Telewizja przez internet