12 juli, 2005

Adresseavisen i tabloid?

Terningkast 2Jeg har tidligere abonnert på Adresseavisen og liker avisen godt, men nå bor jeg i en liten leilighet hvor frokosten inntas ved et smalt bord. Der blir det liten plass til Cornflakes'en så lenge avisen legger beslag på en halv kvadratmeter. Jeg abonnerer derfor ikke lenger. Det ville for øvrig være hyggelig å kunne ta med avisen på stranden uten å måtte bardunere den. Når Adresseavisen kommer i tabloid vil jeg abonnere igjen. I tillegg vil jeg tippe at løssalget også vil gå opp!

2 kommentarer:

børge sa...

Hei igjen Kunde1. Stakk innom litt sånn tilfeldig og følte plutselig for å berømme deg for dine "non-obtrusive"e reklamer. Jeg er ikke særlig for å ha reklamer på sida, og jeg har ikke mye godt å si om tradedubler (jeg tror de er spyware-aktige), men når du først har valgt å ha reklame her så har du gjort det på en veldig bra måte! Det du har gjort med default Blogger templaten sånn generelt er faktisk veldig fint!

Så et par spørsmål:
1. Dine aktuelle bøker ser unektelig ut som bøker som en som deg ville lese, men sammtidig går linkene via tradedoubler. Er det sånn at det virkelig er bøker du leser/anbefaler, og at du faktisk får velge hvilke bøker som skal reklameres for helt selv, eller er det bare kontekst sensitiv reklame?

2. Jeg har lurt litt på å skrive en greie og sende til deg. Er du åpen for å legge det ut her, selv om det er udelt positivt? Jeg kan garantere at jeg ikke er knyttet til selskapet på noen annen måte enn at jeg eier en T-skjorte av dem (som jeg ikke fikk av dem for å si fine ting om dem.. :)).
Og i såfall, vil du åpne for å gjøre meg til en medlem av siden (Blogger: Settings -> Members), eller vil du bare tillate at du poster det med en link til meg? Om du syns det jeg skriver er bra selvsagt.
Men siden du ikke har en sånn link til det medlemmet som skrev innlegget sin profil under hvert innlegg, så er det vel mest sansynlig at du ikke åpner for flere medlemmer...? Litt dumt syns jeg i såfall.

Vel, uansett.. :) Regner med å høre fra deg snart..! :)

kunde1 sa...

Hei Børge,
og takk for positive tilbakemeldinger (igjen). Jeg respekterer de som er skeptiske til reklame på en slik side, og oppfordrer dessuten til en sunn skepsis. Jeg tror allikevel din frykt for Tradedoubler er litt overdreven:) Såkalte cookies benyttes kun for at den enkelte annonsør skal få sin godtgjørelse for kunder som kommer fra dennes nettsted, samt for å forbedre diverse funksjonalitet. Din identitet blir imidlertid ikke kjent for meg, Tradedoubler eller noen tredjepart! Jeg kan heller ikke se at reklamen jeg benytter er til noen som helst ulempe for mine lesere.

Bokannonsene er selvvalgte på grunnlag av omtaler jeg har lest og fordi de matcher sidens profil. Det er bare Google annonsene som er kontekst sensitive pr idag.

Du (og alle andre) er hjertlig velkomne til å komme med innlegg, positive såvel som negative, så lenge de er i henhold til sidens policy. Om det hadde vært mulig å ha medlemmer i bloggen som bare kunne skrive artikler uten å publisere, ville jeg ha vært åpen for flere, men jeg ser for meg at det ikke vil være like enkelt å stole på alle i motsetning til deg som har en flott blogg som god referanse for hva du står for! Håper du forstår hvorfor jeg må gjøre det slik.