17 april, 2005

Reduxin fra Viva Pharma

ReduxinTerningkast 1Vinn kampen mot fettet nå" står det på hjemmesiden for produktet Reduxin som føres av Viva Pharma, med trykk på NÅ.

Og når dette vidundermiddelet etter sigende stopper karbohydratene vi elsker å hate, så fikk en januarkald postordrekatalog meg til å takke ja til tilbudet om å "prøve gratis og helt uten forpliktelser i 30 dager" (så håper vi du glemmer å avbestille).

Men så var det leveringen da Viva Pharma! "Målet er å sende ut 2 virkedager etter bestilling", er det glade budskapet fra kundeservice. Etter 2 måneder (12. mars) fikk jeg en mail som beklaget at den store etterspørselen hadde medført en del leveringsproblemer, men at tiltak for å rette på dette alt var gjennomført og at varen ville være hos meg i slutten av mars.

Hyggelig mail for så vidt, men min kalender viser nå snart slutten av april og karbohydratene danser fortsatt jenka rundt hoftepartiet!

Oppdatering | 21 april, 2005:

I dag kom omsider vidundermiddelet med en beklagelse over manglende service. Nå skal de visstnok ha investert i større varelagre for å unngå lignende ting i fremtiden. Og så kunne de friste med en liten praktisk gave i neste utsendelse som plaster på såret. Sorry, Viva Pharma, men forundringspakke-effekten ville bare kunne fått effekt om den hadde ligget med dagens forsendelse, så ikke kjøp inn noe ekstra til meg! Lykke til i jakten på nye kunder..


22 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle det ringt en bjelle hvis du visste at:
* de har kun et mobilnummer de kan nås på
* selskapet ble etablert i 2003, ingen regnskapstall i Brønnøysund
* Adressen er: "Lappen 17"
* Et kjapt søk i Google på "Reduxin" fører deg fort til diskusjonsgrupper, som bla sier "Tulleprodukt, skapt for å slanke lommebøker framfor kropper..."
* Når du klikker linken "dokumentert virkning" på hjemmesiden til Viva Pharma, så havner du bare der du er - på forsiden... :-)

...jeg bare spør :-)

BJELLEKLANG, BJELLEKLANG - sier det ihvertfall til meg...

kunde1 sa...

Veldig skikkelig research det der, men jeg må innrømme at det er fort gjort å skippe dette når man har latt seg beruse av en annonsetekst.

Anonym sa...

Har brukt Reduxin i tre måneder og kan ikke se noen effekt utover det vanlige.
Jeg anbefaler 15 minutter daglig fysisk aktivitet fremfor dette produktet.

Anonym sa...

Bare tull med det produktet der. Har brukt det i 2 mnd og det eneste jeg har oppnådd er en ekkel smak i munnen og dårlig ånde!

Anonym sa...

Reduxin... møkka produkt!! bedre å ligge hjemme å runke hele dagen enn å bruke den dritten der. nytelse og trening... 2 fluer i en smekk!

Anonym sa...

jeg skulle akkurat til å bestille dette "vidunder" midlet, men havnet her. forandret mening straks. tror egentlig ikke en pille kan forandre noe, det må du gjøre selv.

Anonym sa...

he he..vi er visst flere som forandret mening etter å ha kikket litt på denne siden..."lappen17"-he he...

Anonym sa...

Hørte reklame for produktet på radioen for en uke siden,syntes "reduxin" lød kjent og fant faktisk en og en halv pakke liggende i en skuff.Har forsøkt det for en stund tilbake men antagelig uten resultat i og med at jeg har avbrutt bruken av det.
Vel forsøkte igjen i god tro,føler meg kjempe oppblåst i magen (og ellers i kroppen) og har fått fullstendig forstoppelse..
Så har ikke helt troen jeg heller..

Anonym sa...

Har noen merket mageverk etter å ha brukt tablettane. Har prøvd å finne ut noe om bivirkninger men har ikke lykkest enda.

Anonym sa...

Har brukt reduxin i 1.5 uke, og har gått ned 1.2 kg! Slutt på oppblåst og dårlig mage! Er veldig fornøyd! Og dette uten å endre livsstil eller helt legge snopet på hylla!

Anonym sa...

Hei! :)

Jeg prøvde reduxin første gang for et par år siden. Da kom pillene på en oransje boks. Jeg tok to stk. før et måltid, og etter et par timer ble jeg forferdelig dårlig. Kastet opp i flere timer med magevondt. Var i forferdelig dårlig form. Jeg var så dum at jeg prøvde de igjen noen mnd. etterpå. (jeg visste ikke at det var de jeg ble dårlig av) Det samme skjedde igjen... Nesten værre nå... Noen andre som har oplevd det? Er jeg allergisk mot hvite hagebønner eller hva? Ikke allergisk mot noe annet...

Anonym sa...

Jeg begynte for 2-3 uker siden på et produkt som het Ephidril 600. Den uka jeg gikk på det, gikk jeg riktignok ned 1 kg uten å gjøre noe som helst med kosten, men den uka var jeg hele tida uvel i magen, svimmel,hadde hodepine og løs mage (sorry detaljene). Jeg sluttet da etter en uke, men først en uke etter det igjen begynte jeg å føle meg som før. Da begynte jeg på reduxin i stedet, i går faktisk, og nå er kroppen likedan som med de første pillene. Hva er disse kurene for noe dritt? Jeg begynte på Herbalife i går også. Sannsynligvis er det pillene som har skylda, så siden jeg nå har lest så mye negativt om dem, slutter jeg med en gang. Så får jeg se om Herbalifen er noe tess. (Det er en drikk man blander, for dem som ikke visste det).
Huff, så mye vi skal bli lurt til å prøve, uten at det virker.

Anonym sa...

Jeg har også prøvd pillene. Faktisk i et helt halvår. Jeg ble ikke dårlig, gikk ikke opp i vekt heller, men holdt en helt grei vekt som jeg sikkert ellers ville greid siden jeg trente en god del samtidig. Uansett er det mange tegn på humbug i poengene deres over. Men det værste er kanskje det fysioterapeuten skriver på en side som heter Klara Klok, som du finner hvis du googler "reduxin undersøkelse". På Nuforms sider, (som reklamerer for Reduxin), skriver de nemlig:

"Ved Universitetet I Nord-Norge ble det utførte en større vitenskapelig studie på kapsler som inneholdt Phaseolamin. Studien gikk over hele 12 måneder og resultatet viste en betydelig vektreduksjon."

Men på Klara Klok-webben sier de at de har ringt universitetet det er snakk om:

"Etter å ha snakket med forskningsavdelingen viser det seg at de ikke kjenner til dette."

Og dét, mine damer og herrer er det frekkeste! Hvis de lyver om en undersøkelse ved universitetet i Nord-Norge, så kan vi vel regne med at henvisningene til Milano osv heller ikke stemmer? Jeg ble som sagt ikke syk eller noe av pillene, jeg ble ingenting. Men jeg lurer på hva det er jeg har puttet i meg i over et halvt år...

Jeg kommer til å skrive mail til Nuform (siden de er så glad i mailer fra kunder der i gården lissom), og konfrontere dem med sitatet fra 'Klara Klok'. Det samme burde dere gjøre, som enten har brukt penger på pillene, eller som har tenkt å gjøre det.

Anonym sa...

Hjelpes, jeg har nettopp bestilt dette produktet ! jeg har prøvd reductin, og forskjellige fra sunkost, men føler ikke det hjalp så mye.. eller, reductin hjalp, men får det ikke utskrivet av legen pga for lite behov for det. så tenkte jeg skulle prøvde reduxin , ble som mange andre oppslukt av det flotte som sto på siden til NUFORM , og undersøkte ikke stort mer.. nå skal jeg være forsiktig, og blir jeg dårlig vet jeg at det er på grunn av pillene, og får slutte .. venter de i neste uke, får jo se når de kommer .. blir spennende ..

Anonym sa...

Hei folkens:)Jeg slutta med godteri og begynte å gå en tur innimellom også gikk jeg ned 6 kilo på 2 måneder. Prøv det istedet. skal bare litt viljestyrke til

Anonym sa...

Hei.

10 000 skritt eller ca 6-7 kilometer rask gange hver bidige dag må nok til.

Bruk de pengene NUFORM ikke får hos dere til å spare opp til nye gode sko og klær for lange dagsturer. Spis variert og sunt så skal dere se at det er MUSKELVEV og ikke produkter fra Nuform som forbrenner fett.

Anonym sa...

Pokker.. skulle søkt på produktet før. Har vært så dum å bestille jeg å. Har gått på en liten smell der ja, pga den fine reklamen de har på NUFORM.

føre var.. sa...

Takker alle som har skrevet på denne bloggen!
Det reddet meg tydeligvis fra å sløse bort pengene mine. Har ønske om å ta av noen kilo før sommeren, og vurderte derfor Reduxin. Men øyeblikket før eg tenkte eg skulle bestille som kom eg over denne bloggen. Har større tro på at det å kutte ut søtsaker og heller gå tur har større effekt enn tabeletter. Og frisk luft gjør godt for kroppen. Har begynt å gå fjelltur når eg har muligheten og føler meg sunnere berre etter 5 turer. men tenkte Reduxin kunne være en ekstra hjelper. Men etter alle disse innleggene tror e eg fortsetter med mosjon i stedet.

Takker :)

Anonym sa...

Jeg prøvde det produktet i 2mnd uten å gå noe ned i vekt MEN det gav meg litt blod på tann til å prøve den "naturlige" metoden. Begynte å tenke litt på hva jeg gjorde om dagen/kvelden og fant ut at TVtitting er noe jeg er veldig flink til.
Tok en tur til XXL, kjøpte en trimsykkel og plaserte den foran tv'en.
Har nå syklet noen dager i uken i ca 2mnd mens jeg ser på tv og 10 kilo har forsvunnet :) Ikke bare har kiloene forsvunnet men har fått utrolig mye mer energi.
Anbefaler en trimmsykkel til alle dere som vil ned i vekt og liker TVtitting ;)

Anonym sa...

Hehe, genialt å gjøre TV-kvelden til noe helsebringende! Jeg begynte med reduxin i går, og føler meg oppblåst som en ballong allerede. Skjønte fort at det var pillene som gjorde det, så jeg vurderer å kutte dem ut. Skal på jentetur om noen dager, med delt hotellrom - da passer det dårlig at magen går bananas... Men fikk meg i hvert fall en ganske rimelig skritteller som velkomstgave :o)Nå får jeg bare håpe det ikke blir helt umulig å si opp abonnementet!

Anonym sa...

Begynn med laksefiske og stå i elva 12 timer for dag for så å spise all laksen du får... garanterer av 15 kilo på seks uker i laksesesongen.. lykke til!! :D:D:D

Anonym sa...

Alle oppegående mennesker vet at trim og godt kosthold må til for å gå ned i vekt. At man får luft i magen de første dagene er jo selvsagt at man får, de inneholder tross alt BØNNER, og som alle noenlunde oppegående mennesker vet at man får luft i magen av det. Da jeg begynte på dette så var jeg oppblåst i magen i 2-3 dager, deretter avtok dette. Er ikke mest glad i seriøs trim, men jeg har hund og går derfor 2 turer med rask gange om dagen. Etter at oppblåstheten avtok så fikk jeg en veldig fin og balansert mage hvor jeg går på do 2-3 ganger om dagen og "pommelommer" noe som får meg til å føle meg mye lettere. Kan vel ikke si at jeg har gått ned så brutalt mye etter at jeg har gått på de i 5 uker nå, men ca 3 kg har det blitt, men det er også takket være min egen motivasjon. Man kan ikke slanke seg konstant med Reduxin, men det er "et spark i ræva" rett og slett for å komme igang. Ellers så har de vært veldig trivelige de jeg har vært i kontakt med på Nuform sin kundeservice, sitter ikke med samme intrykk som noen nevner ovenfor, de har da kundeservice tlf og ikke mobnr, og full adresse som går til Bergen. Og hvis det er visse som mener de blir lurt til abonnemang så kan jeg ikke fatte hvordan det er mulig, det står da klart og tydelig på faktura om når du må si ifra om du ikke vil ha flere forsendelser, mener det er "sinker" som ikke klarer å ha orden i ting de bestiller seg og gi beskjed om de ikke vil ha mer av dette innen oppsigelsesdatoen. Vet du selv at du er glemsk så drit da i å meld deg inn i noen som helst klubb hvor du får tilsendt noe fast hver mnd eller noe. Er så lei av å lese om folk som sutrer over egen glemsomhet. Så legg dere heller på sofaen og ta dere en runk som den intelligente personen helt i begynnelsen skrev, eneste du får ut av det er et kraftig håndledd. Ta og gi dama di et skikkelig knull istede for da forbrenner du kansje litt mer kalorier og får trenet litt mer av kroppen :o) Ha en strålende dag alle sammen ;o)