28 april, 2005

Olivers hundefôr

Oliver'sTerningkast 6Det er ikke bare Tor Milde som har tatt snillepiller. Jeg begynner også å bli irriterende rund i kanten. For enda en gang har jeg opplevd service som overgikk mine forventninger, og dermed bidro til å ta tøff-i-trynet-snerten fra bloggen min.

For når Olivers Petfood sier "Prøv oss, vi yter mer", så mener de det visst! Frakt som er inkludert i prisen har jeg alt bejublet i innlegget om Haugen Bok, men her kommer de altså kjørende dit man ønsker innen 48 timer, selv om man som jeg bor litt i ørkenlandskapet!

Dette toppet de med å ringe for å høre hvordan min hund likte fôret(!), tok med en gratis pose hundesnacks når jeg bestilte en stor sekk og sendte sms for å gjøre meg oppmerksom på at jeg kunne få levert i kveld og i morgen, hvis kjæledyret var gått tom, siden de skulle reise vekk noen dager.

Jeg håper dere lykkes og tjener penger, folkens!

3 kommentarer:

Gastronauten sa...

Du glemte å nevne prisen. Det at det er mulig å selge hundefor, kjøre det hjem til kunden og samtidig gi bort en pose hundegodt til den prisen - det er utrolig vanskelig å forstå.
STÅ PÅ OLIVER !

Anonym sa...

Tull.

Anonym sa...

du som skriver tull er en stakkarslig psykisk sjalu skapning som ikke har noe på forum å gjøre... stå på oliver `S